Centre de performanță "Hai la Olimpiadă!"

Ajută-ne să extindem centrele gratuite de performanță la matematică, informatică și fizică în toată țara!

Sumă:
29,475 RON
Donații:
45
Galantomi:
2

Centrele de performanță sunt parte a proiectului „Hai la Olimpiadă!”, axat pe sprijinirea elevilor, studenților și profesorilor cu performanțe excepționale în domeniile matematicii, informaticii și fizicii. În 2013, am inaugurat centre gratuite de performanță la matematică, informatică și fizică, deschise tuturor elevilor de gimnaziu și liceu din București care vroiau să învețe mai mult.

În fiecare an am reușit să extindem centrele de pregătire – acum funcționează 22 centre în 12 orașe din țară: București, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Suceava, Tîrgu Mureș, Piatra Neamț, Brașov și Buzău. Peste 3.200 de elevi beneficiază de cursuri gratuite săptămânale, care îi ajută să își atingă potențialul real. Ajută-ne să extindem centrele de pregătire în toate orașele din țară! Pentru că peste tot există copii care își doresc să învețe mai mult și profesori capabili să-i pregătească. Au nevoie doar de puțin sprijin din partea noastră.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.