Construim primul Centru De Excelență pentru Recuperarea Copiilor si Tinerilor cu Autism la Galați

ÎMPREUNĂ, construim EXCELENTA în recuperarea autismului la Galați, pentru fiecare NIVEL abordat în lupta noastră ( intervenții timpurii , terapii individuale de recuperare, sistem de învățamant alternativ, integrarea pe piața muncii), pentru copiii si tinerii cu autism. 

Sumă:
27,050 RON
Donații:
99
Galantomi:
3

Toate , dar absolut TOATE, vor fi parte importantă dintr-un uriaș ”lanț al BINELUI”, pentru că, la fiecare editie de ”Ultramaraton Galati”, tot ajutorul primit il vom dărui mai departe, datorită vouă, tuturor, alergători, donatori, organizatori, parteneri, OAMENI...

Astfel, după zece ani de experiență acumulata de #APCAGalati, am inceput să construim #EXCELENTA în recuperarea autismului la Galati, ETAPIZAT, în maxim 5 ani, prima ediție a Ultramaratonului având ca scop principal achiziționarea terenului, chiar in oras. Ulterior, chiar din 2022 speram noi,  pe el vom construi, de la o ediție la alta, etaj cu etaj, pentru fiecare NIVEL abordat în lupta noastră ( intervenții timpurii , terapii individuale de recuperare, sistem de învățamant alternativ, integrarea adulților cu autism pe piața muncii), un #complex de servicii la standarde #internationale, dedicat tuturor persoanelor cu autism, indiferent de vârstă .

DA, se poate - ÎMPREUNĂ suntem mai puternici ! DONEAZĂ si TU pentru SPERANȚĂ !

Următoarele evenimente

Provocări sportive individuale ~ 2024

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Ultramaraton Galați ~ 2024

DA, reușim cu adevărat să construim EXCELENȚA la Galați, ÎMPREUNĂ ! 

Mai puternici si mai mulți ca niciodată, mai motivați de ultimele reușite cum n-am fost vreodată, mai încrezători decat am fi crezut cand am pornit candva la acest drum, dragii noștri, am spus START ÎNSCRIERI pentru o nouă ediție, mai SPECIALĂ ca oricand, a mult așteptatului si deja atat de îndrăgitului ”ULTRAMARATON GALAȚI” – Ediția a IV-a – 20 – 21 aprilie 2024- Pădurea Garboavele !

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Provocări sportive individuale ~ 2023

 

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Ultramaraton Galați ~ 2023

APCA Galați - Asociatia de sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism -Galati, în parteneriat cu GALPOL - Asociatia Profesionala a Politistilor Locali Galati, vă invită prin prezenta să faceți parte din ”echipă”, în calitate de partener, sponsor, susținător sau chiar alergător, la ”ULTRAMARATON GALAȚI”- Ediția a III-a - 2023.

Provocări sportive individuale ~ 2022

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!