Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2022

         Fundația Rafael le oferă, de 15 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!

 

Sumă:
128,719 RON
Donații:
1.317
Galantomi:
406

            Copiii și adulții cu dizabilități au nevoie, în mod constant, de sprijin în identificarea și exersarea de abilități și în efortul de recuperare. La fiecare vârstă, dar mai ales la vârstele mici, accesul la terapii este vital și, pentru ca familiile să își permită un astfel de efort, e necesar ca intervențiile să le fie oferite în mod gratuit. Noi toți putem face acest lucru pentru persoanele cu dizabilități și pentru familiile lor, prin intermediul specialiștilor Fundației Rafael, o organizație care în 2022 împlinește 15 ani de dăruire și de profesionalism. Puterea acestei organizații stă, atât în nobila ei misiune, cât și în oamenii care, cu generozitate, se bucură să le fie aproape celorlalți.

             În cele 2 centre de zi ale organizației își desfășoară activitatea aproximativ 100 de copii și de adulți cu dizabilități. Grație acestui proiect, ei vor beneficia de stimulare multisenzorială, de terapie prin joc, de terapie ocupațională, de terapie prin arte combinate, de kinetoterapie și masaj terapeutic, de programe de stimulare și de dezvoltare cognitivă, de socializare, de consiliere și de activități care să încurajeze autonomia personală și creșterea capacității de integrare socială.
              Pentru ca toate acestea să fie posibile, e necesar ca accesul la servicii să rămână facil, familiile persoanelor cu dizabilități fiind, oricum, suficient de încărcate. De aceea, venim către galantomi cu oferta de a ne fi, și de această dată, parteneri esențiali în finanțarea acestui proiect și de a-și direcționa efortul altruist către o cauză nobilă: terapie prin bucurie!

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Provocări sportive individuale ~ 2022

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Maratonul Montan Rafael ~ 2022

Maratonul Montan Rafael, caritate la înălțime

Gândită ca un eveniment de fundraising în cadrul căruia, atât sportivii de performanță, cât și cei amatori, aleargă și strâng fonduri de dragul copiilor și adulților cu dizabilități, competiția a crescut an de an și a devenit o sursă esențială de susținere morală și financiară a terapiilor de care au atât de multă nevoie semenii noștri, acești oameni minunați care duc o luptă continuă pentru firescul frumos al vieții.

Andurant Sprint Rafael ~ 2022

Un nou eveniment de alergare montană plină de anduranță și de dăruire te așteaptă și în acest an, în data de 28 mai, la Codlea. Vei putea alerga de la poalele Muntelui Măgura până pe vârful acestuia, pe timp de zi, sau într-o plină de adrenalină cursă nocturnă, până la lacul dintre munți.