The Future is NOW - Ucraina

Ajută-ne să strângem bani și donații pentru a trimite materialele necesare către refugiații din Vama Siret! Suntem în directă legatură cu ONG-urile și avem colegi în teren pentru a cheltui banii cât mai eficient.

Sumă:
10,003 RON
Donații:
14
Galantomi:
1

Vino lângă noi să facem o faptă bună împreună!

Ajută-ne să strângem bani și donații pentru a trimite materialele necesare către refugiații din Vama Siret. Orice sumă contează!

Suntem în directă legătură cu ONG-urile care coordonează eforturile din vamă și avem colegi în teren, la fața locului. Actualizăm constant lista de cumpărături pentru a corespunde necesităților reale și a cheltui banii cât mai eficient.

Momentan nevoile sunt de: perne, saltele, baxuri de apă, pampers 1,2,3,4, absorbante, lapte praf, produse de igienă (săpun, gel dus, șampon, pastă de dinți, periuțe de dinți), saci de dormit, pături, haine groase (căciuli, fulare, mănuși), fașe și tifon, mâncare uscată compacta (conserve de carne/fasole, fulgi de piure, supă la plic, lapte praf).

Toate donațiile se vor duce în întregime către refugiați. Munca noastră este 100% voluntară. La finalul campaniei vom publica pe pagina de Facebook a Platformei The Future is NOW un raport transparent cu modul în care au fost cheltuiți banii strânși.

The Future is NOW - Health Emergency Interventions este un proiect al Asociației Plogging pentru România.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Provocări sportive individuale ~ 2022

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!