Construim un Altfel de Spital

Asigurarea terapiilor de recuperare medicală pentru 2000 de copii, anual având diagnosticul: paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și poltraumatisme grave, într-o structură care permite familiei să fie alături de copil. 

Sumă:
510 RON
Donații:
5
Galantomi:
4

Construim un întreg sistem de recuperare medicală a copilului cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și politraumatisme grave, având familia alături. Structura funcțională cuprinde partea de Diagnoză, Terapie, Casă și Masă. Prin acest Altfel de Spital oferim: recuperare neuromotorie, de la vărsta de 0 ani până la vârsta adultului tânăr deoarece cazurile de paralizia cerebrală, afecțiuni neuromotorii și politraumatisme grave apar la copii atât în timpul sarcinii, la naștere, cât și pe parcursul vieții. Noul Centru oferă și terapie prin joacă în aer liber, terapie asistată de animale dar și programul Respiro pentru părinți (în care grupe de copii având afecțiuni similare, sunt gestionate de către personal specializat, oferind părintelui un timp de ”respiro”.).Important este că o mare parte dintre acești copii au șanse reale de recuperare medicală, dar contează enorm întreg contextul medical, familial și felul în care alegem să ne implicăm. Fiecare putem contribui, iar asta va aduce rezultate pentru o viață cu totul Altfel a copiilor și familiilor lor.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Provocări sportive individuale ~ 2022

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Provocări sportive individuale ~ 2021

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!