Terapii pentru Copiii Fantastici

Fii alături de Asociația Fantasticii Down în misiunea noastră de a sprijini copiii cu sindrom Down!

Copiii Fantastici au nevoie de terapii pentru îmbunătățirea stării de sănătate, urmărind astfel normalitate și pentru dizabilitate. 

Sumă:
13,249 RON
Donații:
130
Galantomi:
36

1.Ce facem?

Echipa Fantasticii  Down are un număr de 20 de beneficiari care au nevoie de terapii, pentru a-şi întinde aripile. Îmbunătățirea stării de sănătate prin sport, activităţi sportive, participare la competiţii, activități artistice și sociale, toate acestea duc la integrarea copiilor cu Sindrom Down alături de copiii tipici, în societatea civilă.

Urmărim astfel integrare, incluziune şi normalitate şi pentru dizabilitate.

2.Cine suntem?

Înfiinţată în anul 2018, Asociaţia Fantasticii Down Galati are ca obiectiv principal integrarea şi promovarea în societate a unei imagini pozitive a persoanelor cu Sindrom Down, creşterea calitaţilor vieţii acestora precum şi educarea societăţii civile în sensul înţelegerii optime a persoanelor cu Sindrom Down.

3.Cum ne poți ajuta?

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Cel mai frumos dar pe care ni-l puteți face este să fiți alături de noi, oricine poate dărui ziua de naștere în beneficiul copiilor cu sindrom Down. 

Împreună suntem mai buni!

 

 

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .