Ajutor pentru hrana căţeilor din adăpostul ROBI

In grija Asociatiei ROBI se afla in prezent aproximativ 300 de catei, iar majoritatea lor sunt cazati in adapostul asociatiei. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-i putea hrani si ingriji cum se cuvine.

Sumă:
10,038 RON
Donații:
77
Galantomi:
13

In grija Asociatiei ROBI se afla in prezent aproximativ 300 de catei, iar majoritatea lor sunt cazati in adapostul asociatiei. Toti au fost salvati de la moarte sigura. Pe unii i-am salvat chiar noi, din situatii critice, altii, nenumarati pui si adulti, ne-au fost aruncati direct peste gardul adapostului, pe altii i-am gasit in saci de rafie legati la gura, sau legati ei cu funie de vreun copac de pe campurile din jurul adapostului, abandonati. Nu i-am putut lasa acolo, condamnati la moarte sigura. A trebuit sa-i luam, desi asta inseamna un mare efort pentru noi.

Din cei aproximativ 300 de catei, puii si cei mai frumusei au sanse rapide de adoptie si vor parasi in curand adapostul, insa cu siguranta alti catei pe care-i vom salva le vor lua locul. De asemenea, avem si multi catei cu sanse foarte mici sanse de adoptie, din motive de varsta, stare de sanatate, grad de socializare sau pentru faptul ca sunt "maidanezi" si nu de rasa. Ei vor ramane probabil in grija noastra, in adapost, pana la sfarsitul zilelor lor, si, cu atat mai mult, ne-am dori sa le putem oferi o viata buna.

ZILNIC, cateii nostri consuma 120 kg de hrana uscata si cam 20kg hrana umeda. Pentru noi este un mare efort financiar, care se adauga tratamentelor medicale si celorlalte cheltuieli de intretinere de zi cu zi. Orice ajutor pentru hrana cateilor, cat de mic, ne ajuta enorm.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .