Susține educația copiilor din Ferentari și din satele din Argeș!

Scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți copii. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tău.

 

Sumă:
51,395 RON
Donații:
190
Galantomi:
25

La Casa Bună vrem ca toți copiii să aibă acces la o educație completă. Pentru noi, completarea golurilor din cunoștințe este primul pas. Al doilea este perfecționarea. Avem nevoie de tine pentru a susține împreună educația copiilor din Ferentari și din satele din Argeș cărora le suntem alături.

Față în față​

Înainte de pandemie aduceam la Casa Bună la sfârșit de săptămână preșcolarii și școlarii. Făceam temele și aprofundam materia cu fiecare în parte pentru că fiecare copil are ritmul propriu.

Online

Covid ne-a făcut să ne reinventăm. Chiar repede. În pandemie continuăm să facem lecții. Suntem inventivi și folosim internetul atât de bine că acum unii copii fac chiar de trei ori mai multe lecții cu noi.

Activități​

Credem că cel mai bine se învață făcând. Pregătim copiii pentru noile domenii din piață prin ateliere distractive și interactive. Facem împreună engleză, programare, astronomie și fizică experimentală.

Donează pentru ca educația copiilor vulnrabili să meargă mai departe!

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .