Banca de Haine susține accesul la educație

Facilitarea accesului la scoala in mediile defavorizate pentru copii si tineri care manifesta interes sporit catre invatatura, dar nu o pot face in conditii optime.

Sumă:
7,294 RON
Donații:
40
Galantomi:
2

Pe langa hainute, ghetute, jucarii sau dulciuri, copiii au nevoie de acces la educatie, pentru ca de cele mai multe ori asta inseamna drumul cel mai sigur spre o viata mai buna pe termen mediu si lung. Chiar daca nu este inceputul anului scolar sau poate copiii nu merg fizic la scoala, ei tot au nevoie de rechizite sa lucreze acasa si sa fie conectati cat de bine se poate si potrivit varstei la lectiile online pe care speram sa le sustina cat mai multi profesori.

Bugetul proiectului: 50 000 lei

Beneficiarii proiectului: Copii si tineri din comunitatile în care am ajuns pana in prezent cu donatii de haine si jucarii si care ne-au semnalat lipsa materialelor necesare pentru desfasurarea orelor in conditii decente, dar care in acelasi timp au parte de suportul si indrumarea unor profesori si invatatori dedicati.
- 50 ghiozdane echipate cu minimum necesar (in functie de clasa, bugetele difera) pentru umatoarele luni de scoala in speranta ca toti copiii vor reveni cat mai repede in bancile claselor.
- 50 de echipamente necesare pentru scoala online (telefon/ tableta/ laptop/ Calculator refurbished (*) cu aplicatile necesare instalate si internet pentru 6 luni (necesar pana la finalul anului scolar)

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .