ADOPTĂ O CLASĂ!

De la podele murdare și distruse, până la lipsa tablelor sau mobilierului adecvat, a materialelor didactice sau echipamentului tehnic, în multe clase sunt lipsuri ce afectează calitatea educației și cresc riscul abandonului școlar.

Sumă:
5,212 RON
Donații:
53
Galantomi:
22

În România există un număr mare de școli care au nevoie rapidă de modernizare. De la podele murdare și distruse, până la lipsa tablelor sau mobilierului adecvat, a materialelor didactice sau echipamentului tehnic, toate sunt lipsuri ce afectează calitatea educației și cresc riscul abandonului școlar.

Prin proiectul ADOPTĂ O CLASĂ! ne dorim să aducem decență, adică normalitate în clasele unde copiii au dreptul acceseze un proces educațional adecvat anului în care ne aflăm.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Ultra Zărand ~ 2022

Ultra Zărand reprezintă un concept inedit de promovare a patrimoniului natural, cultural și istoric al județului Arad, îmbinând turismul local cu alergarea montană și având ca temă centrală parcurgerea unui traseu montan care atinge cele mai importante obiective din zonă.

Maratonul Hercules ~ 2022

Hercules Maraton a devenit un simbol al mișcării în natură atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru alergătorii din țară și chiar și de peste hotare.

Provocări sportive individuale ~ 2021

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!