Pop-Up Playbike

În contextul în care in multe sate sau mici orașe numărul locurilor de joacă sau al ofertelor de educație nonformală este mic, Pop-Up Playbike este un loc de joacă mobil care aduce cu sine activități educative și distractive in orice mediu social.

 

 

Sumă:
37,501 RON
Donații:
349
Galantomi:
3

Pop-Up Playbike este o cargo-bicicletă cu 6 roți, care transportă o mini corabie. În aceasta se pot plimba în jur de 6 copii deodată. Din catargul telescopic al corabiei se poate extinde o umbrelă mare sau chiar un cort în diferite forme, grație materialului elastic folosit. Prin aceste funcționalități, dar și prin jucăriile transportate și activitățile propuse, Pop-Up Playbike devine un loc de joacă mobil și, în același timp, ecologic, menit să aducă bucurie în toate mediile sociale.

Buget proiect: 10.000 Euro, pentru achiziția cargo-bicicletei electrice

Beneficiari proiect: 1000 copii școlari și preșcolari din mediul urban, rural sau din centre de plasament, în județul Sibiu

 

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!