Centrul de Ingrijiri Paliative Sfantul Nectarie

Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie a fost înființat în anul 2006 și este primul ,,hospice” pentru pacienții în stadiu terminal din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor. Centrul furnizeaza servicii spitalicesti de îngrijiri paliative pentru pacientii adulți cu afectiuni oncologice, aflați în stadii avansate ale bolii.

Sumă:
4,218 RON
Donații:
22
Galantomi:
3

Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie a fost înființat în anul 2006 și este primul ,,hospice” pentru pacienții în stadiu terminal din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Din anul 2012, funcționează într-un sediu nou, situat în Str. Iancu Căpitanu, nr. 24, Sectorul 2, Municipiul Bucuresti, cu acces din Str. General Dimitrie Salmen, nr. 14, construit în baza unui proiect de finanțare de la Ambasada Elvetiei, a Primăriei Sectorului 2 și a Fundației Hilfsverein Nymphenburg din Germania.

Din ianuarie 2013, centrul a fost preluat de ,,Fundația Bucuria Ajutorului”, organizatie non-guvernamentală care este membră a Federației Filantropia din cadrul Patriarhiei Române.

Centrul furnizeaza servicii spitalicesti de îngrijiri paliative pentru pacientii adulți cu afectiuni oncologice, aflați în stadii avansate ale bolii, constând în creșterea calității vieții acestora printr-un complex de îngrijiri medicale, psihologice și spirituale ce urmaresc tratamentul durerii fizice și al suferintei psihologice cauzate de boala.

Centrul are 300 de beneficiari, adulți cu afecțiuni oncologice stadiul III și IV cu domiciliul în București. 

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .