Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Cauze:
14
Galantomi:
126
Sumă:
135,007 RON
Donații:
1145
Dată:
14 Nov 2021
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania
Website oficial: bucharest-marathon.com

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încrezătoare că poate anunța datele competițiilor Bucharest Running Club din acest an. Așadar, Bucureștiul va putea găzdui în condiții de siguranță Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, în perioada 30-31 octombrie 2021.

Întrucât siguranța și sănătatea alergătorilor participanți sunt o prioritate pentru evenimentele pe care le organizăm, accesul alergătorilor se va face doar în baza certificatului de vaccinare cu o limită de 10.000 de participanți.

Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Organizația Salvați Copiii
Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Asociația Pădurea Copiilor
Creștem păduri. Formăm comunități

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Fundația Motivation România
Fondul Scaunelor Rulante

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Asociatia Carusel
Outreach pentru persoanele fara adapost

Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. 

TOTUL ESTE POSIBIL
ALL STARS

Susține performanța sportivă! Din echipa ALL STARS fac parte atleți profesioniști cu vârste între 10 și +70 ani, din diferite discipline sportive.

TOTUL ESTE POSIBIL
TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

TOTUL ESTE POSIBIL
VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ! (2019-2022)

Proiectul se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a frecventa școala în condiții decente, din cauza sărăciei extreme.

TOTUL ESTE POSIBIL
LOCUINȚĂ PENTRU PAUL ȘI CODRUȚ

Paul și Codruț visează la o toaletă în casă, să nu mai meargă la wc- ul din curte.

Sunt 2 copii de grădiniță, iubiți, îngrijiți, însă situația materială a părinților este una foarte modestă pentru a-și putea renova casa singuri.

Părinții sunt oameni muncitori, lucrează mai mereu peste program, dorind să le asigure copiilor un trai decent.

 

Casa lor este cumpărată cu împrumut de la bancă, însă fiind foarte veche, necesită renovare completă. De doi ani, de când au cumpărat această casă, au început modificările, însă din lipsă de materiale, nu avansat prea mult. Casa nu are nici apă curentă.

 

Așadar, am fi foarte bucuroși să adunăm o parte din materialele de constructii care țin lucrarea pe loc.

Autism Voice
Daruim VOCE copiilor cu autism!

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Special Olympics Romania
Tabere pentru sporturile de Iarnă: Campionii trebuie să se antreneze!
În iarna fiecărui an, Special Olympics România (cu sprijinul partenerilor de la UNEFS) face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor - în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).
Fundația Autonom
Ne implicăm, dăruim resurse și evoluăm împreună!

De 10 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 800 de proiecte educaționale, prin care contribuim la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice.

Împreună ne implicăm activ în viitorul copiilor!

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.