Provocări sportive individuale ~ 2021

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Cauze:
21
Galantomi:
19
Sumă:
47,580 RON
Donații:
338
Dată:
31 Dec 2021
Oraș:
Romania
Tară:
Romania

Ai o provocare sportivă individuală?

Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială.

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Proiecte susţinute la eveniment

TOTUL ESTE POSIBIL
TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

TOTUL ESTE POSIBIL
VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ! (2019-2022)

Proiectul se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a frecventa școala în condiții decente, din cauza sărăciei extreme.

Organizația Umanitară CONCORDIA
Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate

Credem cu tărie că toți copiii și tinerii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul la educație și instruire de calitate. Acesta a fost crezul care ne-a îndrumat pașii în ultimii 10 ani, de când am înființat Școala de Meserii CONCORDIA. Acesta este crezul nostru și acum, când pornim la drum cu Școala Primară CONCORDIA.

Realitatea este însă dureroasă în țara noastră. Fiecare copil care nu are șansa la o educație de calitate ajunge să fie marginalizat social și devine parte a statisticilor triste: 13,8% din elevi renunță la școală până în clasa a VIII-a; 23% din copiii de etnie romă sunt neșcolarizați; 40 % dintre copii traiesc în sărăcie extremă; 25% dintre tineri nu sunt în sistemul educațional sau în piața muncii.

 

Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”
Să îi facem oameni mari. Oameni cu glas de auzit.

Pentru copiii cu autism, șansa la o viață normală depinde enorm de o intervenție timpurie, realizată prin terapie specializată. Incluziunea educaţională şi socială în creşe, grădiniţe şi şcoli/licee de masă, cât şi integrarea pe piaţa muncii reprezintă misiunea asociaţiei "Lasă-mă să-ţi aud glasul".

TOTUL ESTE POSIBIL
ADOPTĂ O CLASĂ!

De la podele murdare și distruse, până la lipsa tablelor sau mobilierului adecvat, a materialelor didactice sau echipamentului tehnic, în multe clase sunt lipsuri ce afectează calitatea educației și cresc riscul abandonului școlar.

TOTUL ESTE POSIBIL
GHETUȚE CĂLDUROASE (2020-2021)

Prin campania GHETUȚE CĂLDUROASE asigurăm un minim de demnitate și confort pentru copiii cărora familiile sau statul nu le pot asigura nici măcar o pereche de încălțări.

Ajungem Mari
Sprijin pentru tinerii instituționalizați

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus.

Autism Voice
Daruim VOCE copiilor cu autism!

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Asociatia Vox Iuventutis
Devenim CENTRU COMUNITAR Băile Tușnad

Ne dorim să continuăm să facem diferență în viața copiilor, tinerilor, adulților și bătrânilor de lângă noi în cele trei domenii de intervenție: artă&cultură, învățare, stare de bine și dezvoltare personală transformându-ne în centru comunitar!

BAKERY SCHOOL - ȘCOALA DE BRUTĂRIE
Sustinerea asociatiei

Strangerea de fonduri pentru acoperirea costurilor necesare managementului zilnic al Asociatiei (plata profesori, burse elevi, transport elevi)

Fundația Fara
Tabăra copiilor de la Casa Sf. Nicolae

Din păcate sunt încă mulți copii lipsiți de dragostea și îngrijirea părintească care au nevoie de ajutor și modele să reușească în viață. Fundația FARA se străduiește să construiască o lume în care copiii să aibă șanse egale indiferent de mediul de proveniență și experiența copilăriei. Toți copiii au dreptul la protecție și suport în realizarea și exercitarea deplină a drepturilor lor. Fundația FARA oferă o familie pentru cei fără prin responsabilizare și asumarea răspunderii pentru creșterea și dezvoltarea lor.

Centrul Social Maria Ward
50 de copii au nevoie de ajutor

Cei 50 de copii, beneficiari ai centrului primesc câte două mese pe zi. Costul unei porții zilnice ajunge sau chiar depășește 10 Ron de copil. Făcând un calcul simplu Centrul cheltuie 10.000 Ron lunar ca să acopere aceste mese. 

TOTUL ESTE POSIBIL
MARELE CRĂCIUN (2021)

MARELE CRĂCIUN își propune să ofere 10.000 de cadouri către copii și bunici vulnerabili. Știm că pare foarte ambițioasă, dar împărțind pe județe numărul total de cadouri, cifrele nu mai sunt atât de mari: practic, vom oferi minim 200 de cadouri în fiecare județ al țării. 

Fundația Autonom
Ne implicăm, dăruim resurse și evoluăm împreună!

De 10 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 800 de proiecte educaționale, prin care contribuim la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice.

Împreună ne implicăm activ în viitorul copiilor!

Asociatia Maria Beatrice
Construim un Altfel de Spital

Asigurarea terapiilor de recuperare medicală pentru 2000 de copii, anual având diagnosticul: paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și poltraumatisme grave, într-o structură care permite familiei să fie alături de copil. 

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.