21 DE KILOMETRI PENTRU 2021

Dacă te numeri printre alergătorii pasionați, sigur cauți orice prilej să ieși la o alergare.

De Anul Nou îți propunem să faci o alergare caritabilă pentru o cauză nobilă.

În 2020 TOTUL ESTE POSIBIL a ajutat peste 50.000 de oameni în domenii precum educație, sănătate, sport, artă sau cultură. Ne dorim să putem face măcar pe atât și în 2021, iar pentru asta avem nevoie de fonduri.

Așadar am creat evenimentul sportiv 21 DE KILOMETRI PENTRU 2021.

Cum participi? Simplu: trimite un mesaj pe pagina de facebook TOTUL ESTE POSIBIL sau scrie-ne pe adresa: [email protected] și noi îți creăm pagina ta personalizată.

Dacă vrei să postezi orice pe facebook sau instagam, folosește hastagul: #21pentru2021.

Ia-ți pantofii și începe noul an cu mișcare pentru tine și pentru bine!

La mulți ani!

TOTUL ESTE POSIBIL

[ Show more ]

Proiecte sustinute la eveniment

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

URGENȚE UMANITARE | DAVID LUCA DOROJAN

David Luca Dorojan s-a născut un copil aparent perfect sănătos (decembrie 2015). Cognitiv este la vârsta lui, dar motor este la vârsta de 1 an. Dacă urmează terapiile recomandate de către doctori, terapeuții au asigurat familia că șansele ca el să meargă sunt de 100%.