ALERGARE DE MARELE CRĂCIUN

Dacă te numeri printre alergătorii pasionați, sigur cauți orice prilej să ieși la o alergare.

De Crăciun îți propunem să faci o alergare caritabilă și să alergi pentru campania care a ajuns deja la peste 10.000 de copii și bunici din România: MARELE CRĂCIUN - https://www.facebook.com/events/746225842626718

Așadar am creat evenimentul sportiv ALERG PENTRU MARELE CRĂCIUN.

Cum participi? Simplu: trimite un mesaj pe pagina de facebook TOTUL ESTE POSIBIL sau scrie-ne pe adresa: [email protected] și noi îți creăm pagina ta personalizată.

Dacă vrei să postezi orice pe facebook sau instagam, folosește hastagul: #AMC.

Alege-ți distanța, ia-ți pantofii și dă-i bice. Ho, ho, ho!

De Crăciun...

TOTUL ESTE POSIBIL

[ Show more ]

Proiecte sustinute la eveniment

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

MARELE CRĂCIUN

MARELE CRĂCIUN își propune 10.000 de cadouri oferite către copii și bunici vulnerabili. Știm că pare foarte ambițioasă, dar împărțind pe județe numărul total de cadouri, cifrele nu mai sunt atât de mari: practic, vom oferi minim 200 de cadouri în fiecare județ al țării. O campanie TOTUL ESTE POSIBIL & Banca de Haine.