3 Summits

In the mountains we go, to lose our minds and find our …voice. 

 

3 varfuri. 3 oameni. Inainte de rasaritul soarelui, Bogdan Coman, alaturi de Calin Cotinghiu si Daniel Giurgi -fondatorii Podu’ Stricat, pornesc pe un drum menit sa aduca mai mult decat liniste interioara. Scopul lor este sa stranga fonduri pentru a oferi micutilor din Autism Voice un cadou nepretuit: o voce! O voce pentru ca fiecare pui de om sa poata exprima tot ceea ce traieste in inima lui copilaroasa. 

 

La Om, Piatra Mare si Postavaru. 60 de kilometri. 18 ore.

 

“Se spune ca cel mai greu munte pe care il urcam este cel interior. Cautand in sufletul nostru, am inteles ca amprenta pe care o lasam in lume, asupra celor care au nevoie de ajutor, este mai presus de orice.”

 

Bogdan Coman, ciclist de performanta la CSA Steaua, tatal unei fetite extraordinare, sot si crestin.

 

“Mi-am pus de multe ori întrebarea dacă așa cum trăiesc, trăiesc bine. Dacă e bine să fie rău și dacă nu e rău să fie prea bine.  Muntele a învătat că lucruri vin, pleacă și că importantă e experiența trăită de el în fiecare împrejurare. Acum încep să învăț și eu. Muntele nu s-ar fi bucurat de lumină dacă era scăldat numai în lumină. Era musai nevoie și de bezna furtunii. Eu nu m-aș bucura de fericire și iubire dacă viața mea ar fi fost numai rai. Am avut nevoie și de infern. Și încă mai am nevoie. Într-o bună zi voi fi desăvârșit, plin de iubire și lumină binecuvântată. Nimic altceva!” 

 

Podu’ Stricat, fotografii care cuprind in inima si lentila lor uimitoarea expresie a divinului in munti.

 

 

Când? 5-6 Decembrie. Ai 2 zile la dispoziție să parcurgi cei 60 kilometri. 

Oriunde ai fi. Tu alegi traseul. 

Fie ca alegi sa ii faci in munti, fie ca alergi/mergi o tura prin orasul tau, vom fi uniti de acelasi scop.  

 

Extreme 60k, Power 21k,  Standard 10k. 3 Optiuni pentru nivelul tau de antrenament.

Strângeți partenerii de alergare/mers și faceți o gașcă veselă. Aventura e memorabilă între prieteni. Echipa cea mai numeroasă va participa la o tombolă pentru X premiu.

 

 

De ce sa participi la 3 Summits?

 

Taxa ta de inscriere va fi cadoul tau de Mos Nicolae pentru copiii din Autism Voice. Remus, Mariuca sau Diana si alti 397 ca ei isi lustruiesc ghetutele. Mai multe despre ei poti citi aici.  Pentru ca de sarbatori poti cumpara orice cadou, dar cel mai de pret este acela de a intinde o mana de ajutor celui care are mai mare nevoie de ea. 

 

 Tu alegi ritmul, tu alegi traseul. Nu contează unde ești, important este să faci mișcare și să te distrezi.  Strângeți partenerii de alergare/mers. Aventura e memorabilă între prieteni. 

 

“Because in the end, you won’t remember the time you spent working in the office or mowing your lawn. Climb that goddam mountain.”

- Jack Kerouac

 

 

Taxa ta de înscriere este donatia ta către copiii cu autism. 

Fiecare 55 de lei se vor transforma într-o oră de terapie gratuite pentru cei 400 de copii din centrele Autism Voice din București. Fiecare oră poate însemna un cuvânt nou, un gest, o sansă pentru o viată normală.

 

Dă sens kilometrilor tăi. De Mos Nicolae, ofera VOCE celor care au nevoie de ea. 

[ Show more ]

Proiecte sustinute la eveniment

Daruim o voce copiilor cu autism! - 2020

1 din 59 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

#AutismVoiceLine - Consiliere de specialitate gratuita on-line si telefonica pentru familiile cu copii cu autism izolati la domiciliu

1 din 59 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Si este izolat la domiciliu de peste o luna de zile fara terapie, fara recuperare, fara integrare sociala. Daruieste-ti ziua de nastere pentru ca specialistii Autism Voice sa poata ajuta orice familie cu copii cu autism sa aiba suportul gratuit de care au mare nevoie perioada asta!