Bursă pentru cursă 2020

La 4 ani de la înființare, Asociația Sport și Anduranță lansează proiectul ,,Bursă pentru Cursă” pentru susținerea și promovarea sportivilor locali cu rezultate deosebite.
Știm cât de important este sprijinul financiar pentru tinerii sportivi de performanță și dorim să ne implicăm activ în susținerea campionilor noștril!


Ziua de 5 decembrie va fi dedicată componentei Lotului Național de Lupte Libere, Andreea, în vârstă de 16 ani, câștigătoare a numeroase premii naționale și internationale. Voluntarii nostril vor alerga timp de 24 de ore pentru a strange suma necesară achiziționării unui echipament nou-nouț pentru Andreea și pentru a-i oferi un venit stabil timp de 6 luni!
Sportivii noștri sunt motiv de mândrie când participă la competiții mondiale, dar este important să îi ajutăm pentru ca ei sa poată atinge cele mai înalte trepte ale performanței!


Cum te poti implica?
Din data de 15 noiembrie vei găsi în sălile noastre partenere o urnă unde vei putea face o donație.
Pe 5 decembrie te poți alătura voluntarilor noștri și poți alerga alături de ei, noi te așteptăm în sală pentru a-i încuraja și pentru a dona.


Dă vestea mai departe și fă cunoscută această acțiune printre prietenii tăi!
Urmărește-ne zilele următoare, vom reveni cu detalii despre locațiile unde se vor putea face donații.
Împreună creștem campioni!

[ Show more ]

Proiecte sustinute la eveniment

Bursă pentru cursă

Ziua de 5 decembrie va fi dedicată componentei Lotului Național de Lupte Libere, Andreea, în vârstă de 16 ani, câștigătoare a numeroase premii naționale și internationale.

Acum 4 ani Andreea a ajuns intr-o sala de lupte,nestiing nimic despre acest sport dar a fost atrasa din prima clipa de acest sport care necesita inteligenta,mobilitate,o foarte buna capacitate de coordonare si multa munca.Incet au inceput sa apara si rezultatele,acum un an reusind sa se claseze pe locul 3 la Campionatul National de Lupte Libere.Cu sustinerea antrenorului si cu si mai multa munca anul acesta a ajuns campioana nationa!

Andreea este eleva in clasa a 10 a Liceului cu Program Sportiv din Deva,este o eleva foarte silitoare si un sportiv muncitor,dedicat,talentat si cu un foarte mare potential!