The Race to 10k ~ 2020

Noi, la Thomsons Online Benefits, suntem pasionați și vrem să facem diferența – pentru clienții noștrii dar și pentru comunitate. Inițiativa Pay It Forward (PIF) a început în Thomsons Online Benefits acum 8 ani și, conform traditiei, si anul acesta avem o provocare si anume “Cursa catre 10,000!” sustinand programul educational Ajungem Mari.

Ce vrem să facem?

Planul e să ajungem, colectiv la 10,000 de km parcursi si 10,000 de EUR stransi pe parcursul lunii Septembrie! Strangem acesti km prin (aproape) orice mijloc de miscare nemotorizat: mers pe jos, urcat pe munte, alergat, innot, vaslit, role. Vom tine cont de distanta la nivel individual cat si la nivel de companie.

De ce facem asta?

Asa cum am facut pana acum, am decis sa sustinem si anul acesta o cauza draga noua. In cadrul programului Ajungem Mari, 2200 de copii din 128 de centre de plasament si din medii defavorizate in 24 de judete din Romania beneficiaza, prin intermediul voluntarilor, de educatie financiara, sanatate, siguranta online; programe de mentoring, scoala vocationala, teme de casa, activitati distractive prin care copii si invata, iesiri la muzee, teatru, munte, etc. Dar, in aceeasi masura de important, voluntarii ajuta copii cu support emotional, stabilitate si atentie.

Cum facem asta?

Si anul acesta impreuna cu prietenii, familia facem o contribuţie pentru acesti copii. Angajații Thomsons au o pagină de fundraiser pe Galantom şi prin intermediul acesteia, aveți posibilitatea de a susține efortul cu o donație către Ajungem Mari. În schimbul banilor donați, angajații Thomsons Online Benefits vor depune efort prin alergat, vaslit, urcat pe munte, mergs pe jos pe o distanta de 10,000 de km! În final, suma strânsă în total de angajați va fi suplimentată de companie, în semn de recunoștință față de implicarea angajaților în susținerea cauzei copiilor din centre de plasament si medii defavorizate.

Haideti sa ajutam copiii si sa ne mentinem sanatosi prin miscare!

[ Show more ]

Proiecte sustinute la eveniment

Da-ti pasiunea mai departe - educatie prin joc ~ 2020

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.