Maratonul Olteniei ~ 2020

Tradiția Maratonului Olteniei continuă și anul acesta într-un nou format: kilometri de bine într-un loc sigur: Maratonul Olteniei Virtual 20.20.

Cauze:
3
Galantomi:
9
Sumă:
2,997 RON
Donații:
32
Dată:
30 Aug 2020
Oraș:
Râmnicu Vâlcea
Tară:
Romania
Website oficial: maratonulolteniei.ro

Împreună dăruim #energiepentrubine!

Aleargă Pedalează Donează

Eveniment virtual desfășurat în perioada 10-30august 2020

Dragi iubitori de sport cu #energiepentrubine,

Știm că ultimele luni au fost pline de provocări pentru voi, dar avem încredere că pauza de la evenimente sportive nu a însemnat și pauză de la antrenament și că ați găsit modalități alternative de a vă bucura de sport.

Antrenamentele de #Acasă sau în jurul casei au venit și cu vești bune: ne-am format o nouă rutină și noi obiceiuri, și am îmbrățișat noi modalități de a continua/ nr monitoriza activitatea sportivă, cu ajutorul tehnologiei.

Tradiția Maratonului Olteniei continuă și anul acesta într-un nou format: 

kilometri de bine într-un loc sigur: Maratonul Olteniei Virtual 20.20.

Vrei să te implici?

1. Înscrie-te la una sau mai multe din cursele tradiționale #MO, pe www.maratonulolteniei.ro.

2. Alege cauza socială pe care vrei să o sprijini.

3. Plătește taxa de înregistrare care va fi alocată cauzei selectate.

4. Invită cât mai mulți prieteni sportivi să alearge, pedaleze și să susțină la rândul lor cauza aleasă de tine pe galantom.ro.

5. Monitorizează-ți activitatea sportivă în perioada 10-30 august și trimite-ne pe 31 august o dovadă a acesteia (o fotografie cu un ceas/cronometru afișând timpul realizat / link către o aplicație de urmărire prin GPS a antrenamentelor (Garmin/Strava/Polar, etc).

6. Vei deveni cetăteanul Ținutului Maratonului, cu  diplomă și medalie virtuală de campion al binelui și vei participa la tragerea la sorți din data de 03 septembrie 2020, pentru unul dintre cele 20 de premii de mulțumire. Totodată, vei dărui #energiepentrubine comunității locale din Râmnicu Vâlcea.

Îți mulțumim că ni te alături, la Maratonul Olteniei Virtual 20.20, susținut de Ministerul Tineretului și Sportului, dar și de alți parteneri de renume!

 

Proiecte susţinute la eveniment

Fundatia Alex Tache
CASA NEST (Noblețe Educație STabilitate)

Casa NEST se construiește în comuna Galicea din județul Vâlcea și reprezintă visul fondatorului de a contribui la sprijinirea activităților sociale dedicate copiilor abandonați. Este un proiect ambițios prin care ne dorim construirea unei case de tip familial pentru 12 copii abandonați , din spitalele și orfelinatele de stat. Fundația Alex Tache își dorește să le ofere acestor copii o îngrijire adecvată în sânul unei familii, educție, sprijin emoțional, consiliere pentru dezvoltarea deprinderilor de viață independentă, totul pentru o a asigura o dezvoltare armonioasă și pentru a păși în viață ca toții copii ce au familiile alături de ei.

Vatra cu Idei
Pădurea care vindecă

Proiectul „Pădurea care vindecă” își propune amenajarea unui spațiu în pădure pentru realizarea unor ateliere de educație silvică pentru copiii din grădinițe și școli gimnaziale, pentru dezvoltarea unei noi atitudini față de pădure, mediu și sănătate.

Fundația Regală Margareta a României
Telefonul Vârstnicului

AVEM O DRAGOSTE DE DAT PENTRU CEI CARE NE-AU CONSTRUIT VIITORUL!  

În fiecare zi, răspundem cu suflet vârstnicilor din România, la Telefonul Vârstnicului – prima linie telefonică gratuită dedicată lor. Dincolo de ALO, o voce caldă și înțelegătoare oferă un răspuns și o vorbă bună persoanelor în vârstă, care au nevoie de o informație practică, un sprijin urgent sau, pur și simplu, vor să stea de vorbă cu cineva care îi ascultă. La numărul de telefon 0800 460 001, persoanele vârstnice primesc sfaturi și sunt îndrumate de operatorii specializați în asistență socială ai Fundației Regale Margareta a României pentru a rezolva probleme adresate.  

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.