Bucovina Ultra Rocks ~ 2020

Organizat de ULTRA LIFE Sport Club și Sport Management Events, concursul va arăta alergătorilor și suporterilor o parte magică, încă neatinsă din România, una legendară: Bucovina.

Cauze:
4
Galantomi:
2
Sumă:
330 RON
Donații:
3
Dată:
07 Aug 2020
Oraș:
Câmpulung Moldovenesc
Tară:
Romania
Website oficial: bucovinaultra.rocks

Organizat de ULTRA LIFE Sport Club și Sport Management Events, concursul va arăta alergătorilor și suporterilor o parte magică, încă neatinsă din România, una legendară: Bucovina.

Cursa lungă, de 105k (6650 D +/-), trece pe culmea Rarau (1650 m), pe vârful Pietrosu Bistrița (1793) și pe vârful Giumalau (1857 m) pornind de la Câmpulung Moldovenesc.

Una dintre puținele curse ultra de peste 100k din România, împreună cu CiucasX3, Transilvania 100k, Ultrabug sau Apuseni Ultra Race, Bucovina Ultra Rocks îți va arăta un secret bine păstrat al României prin 5 curse:

Ultra Rocks 105k, 4 Summit-uri 80k, Lady's Rocks 43k, Rocky 29k sau Rumble Rock 15k.

Concursul oferă de la 2 la 5 puncte ITRA.

Alăturați-vă! Descoperiți Bucovina!

Proiecte susţinute la eveniment

TOTUL ESTE POSIBIL
ALL STARS

Susține performanța sportivă! Din echipa ALL STARS fac parte atleți profesioniști cu vârste între 10 și +70 ani, din diferite discipline sportive.

TOTUL ESTE POSIBIL
TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

TOTUL ESTE POSIBIL
VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ! (2019-2022)

Proiectul se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a frecventa școala în condiții decente, din cauza sărăciei extreme.

TOTUL ESTE POSIBIL
MICII CAMPIONI

Ne mândrim adeseori cu sportivii care fac cinste țării și duc numele ROMÂNIA peste granițe. Campionii nu se nasc peste noapte și în majoritatea cazurilor sportivii încep de mici să practice sportul în care se afirmă peste ani. Dificultățile pe care este nevoie să le depășească însă nu sunt puține la număr. Un sportiv are nevoie permanent de resurse pentru a se antrena și concura.

Ne propunem ca prin proiectul MICII CAMPIONI să oferim resursa de bază (încălțăminte & îmbrăcăminte de alergare) sportivilor juniori care aleg să își dedice viața sportului încă din primii ani de viață.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.