Pas cu folos ~ 2020

Pas cu Folos este o ocazie fantastică pentru voluntarii și colaboratorii noștri să facă mișcare în aer liber sprijinind o cauză în care cred, dar și oportunitatea de a împărtăși cu cei din comunitatea lor (familie, colegi, prieteni) viziunea revoluționară a Fundației Pas cu Pas.

Cauze:
1
Galantomi:
25
Sumă:
65,746 RON
Donații:
350
Dată:
20 Jun 2020
Oraș:
Cluj
Tară:
Romania
Website oficial: www.fundatiapascupas.ro

Anul trecut în mai a fost un eveniment de neuitat la Atelierul Familie. Participanții au ales între un cros de 5 km și o plimbare/alergare cu familia de 2.5 km.

Anul acestă suntem nevoiți să ne mișcăm fiecare pe cont propriu. dar astă nu este un dezavantaj...

Când?
În data de 20 Iunie, la orice oră! Dar, dacă poți să pornești la ora 10, te vei mișca în același timp cu cei mai mulți din comunitatea noastră.

Unde?
Oriunde dorești.în jurul blocului, la aer curat în pădure, într-un parc, la tine în casă pe bandă.

Cum?
Poți să alergi, să te plimbi sau chiar să mergi cu bicicleta pe o distanță potrivită pentru tine, astfel sprijinind copiii institutionalizați.

Cu Cine?
Singur, cu familia, cu animalul de companie sau cu echipa ta! Dacă ați facut o echipă, vă puteți mișca impreună sau în grupuri mai mici dacă este nevoie (măsurile de prevenire în vigoare permit participarea a cel mult 3 persoane care nu locuiesc împreună la activitățile recreativ-sportive în aer liber).

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația Pas cu Pas
Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.