Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Cauze:
24
Galantomi:
84
Sumă:
128,709 RON
Donații:
1313
Dată:
31 Dec 2020
Oraș:
Romania
Tară:
Romania

Ai o provocare sportivă de acasă?

Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială.

Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Proiecte susţinute la eveniment

Hope and Homes for Children România
O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

SOS Satele Copiilor România
Niciun copil nu ar trebui să crească singur

Credem cu tărie într-o lume în care niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără dragostea părinților! Tocmai de aceea, la SOS Satele Copiilor oferim o familie copiilor abandonați sau orfani, sau care din diferite motive nu mai au părinții lângă ei.

 

TOTUL ESTE POSIBIL
ALL STARS

Susține performanța sportivă! Din echipa ALL STARS fac parte atleți profesioniști cu vârste între 10 și +70 ani, din diferite discipline sportive.

TOTUL ESTE POSIBIL
TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

TOTUL ESTE POSIBIL
ANA OANĂ TRICOTEAZĂ JUCĂRII PENTRU A AJUTA COPIII CAMPIONI

Ana Oană este precum argintul viu. Fără stare. De câte ori o întâlnești, poartă după sine setul de tricotat. Are multe fire colorate, perechi de andrele și cel puțin o lucrare începută. Tricotează gratuit jucării pentru a ajuta tinerii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL, dar are nevoie de materiale pentru a continua să lucreze. 300 de lei lunar este o sumă suficientă pentru a-și alimenta stocurile de fire și accesorii.

TOTUL ESTE POSIBIL
IEPURILĂ CURĂȚILĂ

Anul acesta ne dorim să fim alături de copiii pe care iepurașul nu îi va vizita decât prin mobilizarea forțelor oamenilor de bine.

Așadar, lansăm provocarea ca tot mai mulți iubitori ai copiilor să fie alături de ei cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Media unui cadou este de 100 de lei și ne propunem să ajungem la 100 de copii.

BUGET TOTAL: 10.000 LEI

TOTUL ESTE POSIBIL
FONDUL DE URGENȚĂ PENTRU UNITĂȚILE MEDICALE DIN ROMÂNIA

În aceste momente încercate este momentul să fim ÎMPREUNĂ pentru a-i sprijini pe cei aflați în prima linie în lupta contra COVID-19!

Medicii au nevoie URGENTĂ de echipament de protecție, dezinfectant și echipamente de spital în cantități uriașe, în condițiile în care prețurile au explodat. 

Ajutați-ne să fim alături de eroii acestor zile grele: personalul medical care depune eforturi inumane pentru a salva vieți.

Haideți să le oferim posibilitatea de a avea cu ce să-și facă meseria!

Organizația Salvați Copiii
RENOVAREA MATERNITĂȚII POLIZU

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Fundația HOSPICE Casa Speranței
#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București
Impreună spunem "Multumim!" cadrelor medicale din linia întâi

Ajută-ne să #MergemInainte pentru a putea spune #Impreuna "Mulțumim!" cadrelor medicale din linia întâi.

Noi #StamAcasa, cadrele medicale stau în linia întâi pentru sănătatea noastră. Cum ne putem arăta recunoștința față de acești oameni care își dăruiesc întreaga energie pentru a ne proteja?

TOTUL ESTE POSIBIL
O LUME MINUNATĂ (2020)

Campanie de Ziua Internațională a Copiilor. Un pachet cadou cu rechizite, jocuri și provocări de teme de vacanță pentru copiii care provin din familii fără posibilități. Pe fondul limitării accesului la educație din cauza pandemiei coronavirus, ne dorim să le oferim copiilor acces la resurse educaționale care nu îi condiționează de accesul la internet sau tablete.

Cadoul conține: cărți, rechizite, jocuri educaționale.

Scoala Trimitoare
Pop-Up Playbike

În contextul în care in multe sate sau mici orașe numărul locurilor de joacă sau al ofertelor de educație nonformală este mic, Pop-Up Playbike este un loc de joacă mobil care aduce cu sine activități educative și distractive in orice mediu social.

 

 

Asociația VARYAFIN
YOU

YOU este un program complex de suport și orientare personală și
profesională pentru adolescenții și tinerii din România, îngrijit de asociația Varyafin.

Suportul de consiliere și serviciile Call-Center-ului YOU și ale centrului YOU sunt disponibile și tinerilor cu vârste până la 18 ani, conform legislației în vigoare privind drepturile minorilor și protecția datelor cu caracter personal, doar cu acordul unui părinte sau tutore. 

Cum poți susține viitorul tinerilor?

Contextul social curent și repercusiunile sale economice au afectat și activitatea Centrului YOU.

Peste 1200 de tineri au beneficiat până acum, gratuit, de suportul Call-Centerului.

Demersul centrului YOU. înseamnă sute de ore în fiecare lună în care alocăm empatie, dedicare, compasiune și suport specializat pentru vulnerabilitățile tinerilor, cauzate de abuz, depresie, anxietate, bullying, hărțuire sexuală sau neglijență parentală.

Pentru a ne putea continua activitatea de a susține constant adolescenții și tinerii, avem nevoie de ajutorul tău. 

Donează 2 Euro cu textul VIITOR la 8836 și susține activitatea YOU.

Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”
Să îi facem oameni mari. Oameni cu glas de auzit.

Pentru copiii cu autism, șansa la o viață normală depinde enorm de o intervenție timpurie, realizată prin terapie specializată. Incluziunea educaţională şi socială în creşe, grădiniţe şi şcoli/licee de masă, cât şi integrarea pe piaţa muncii reprezintă misiunea asociaţiei "Lasă-mă să-ţi aud glasul".

Asociația Bucurie pentru Viață
Tabăra Bucuriei

Construim Tabăra Bucuriei, prima tabără destinată copiilor cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave din Oltenia.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.