Road Grand Tour - Drumul Vinului ~ 2019

Micul Drum al Vinului a devenit deja o Cursa Clasica cu un traseu foarte pitoresc.  Editia din 2019 are loc pe 20 aprilie. 

Cauze:
1
Galantomi:
8
Sumă:
7,980 RON
Donații:
62
Dată:
20 Apr 2019
Oraș:
Seciu
Tară:
Romania
Website oficial: www.roadgrandtour.ro

Micul Drum al Vinului a devenit deja o Cursa Clasica. De ce mic? Pentru ca acest drum al vinului continua pe la Tataru, Urlati, Ceptura, Tohani, Budureasca, Valea Calugareasca, un fel de Toscana din Valea Prahovei. De ce cursa clasica? Pentru ca majoritatea "soselarilor" au ca obectiv aceasta competitie, intrecerile incep pe Strava inainte de RGT Seciu si continua pana toamna tarziu. Crama Seciu din varful deja celebrei catarari ne ofera noua, organizatorilor, gazduire in ziua competitiei si voua, oricand voiti, un loc minunat in care puteti petrece cateva minute (o bere) sau cateva ore (o masa serioasa + bere :)). 

Traseul este destul de simplu. Un tur de circuit are 23.3 km. Startul se da jos pe drumul Bucov - Plopu iar sosirea este sus la Crama. Cei care nu au avut timp sa acumuleze mii de kilometri pana in aprilie, au la dispozitie Tura Scurta cu o lungime de 63km = doua tururi si jumatate = 3 urcari de Seciu.

Cei mai antrenati sunt provocati sa participe la Tura Lunga, de 110km = 4 tururi si jumatate = 5 urcari de Seciu. 

Editia din 2019 are loc pe 20 aprilie. 

Sustine  Hope and Homes for Children Romania, cauza partenera a evenimentului, prin platforma Galantom!

Proiecte susţinute la eveniment

Hope and Homes for Children România
O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.