Brighton Marathon Weekend ~ 2019

Brighton Marathon Weekend este un eveniment sportiv care se intinde pe trei zile si care are loc in luna aprilie, in Brighton.

Cauze:
1
Galantomi:
1
Sumă:
1,195 RON
Donații:
8
Dată:
14 Apr 2019
Oraș:
Brighton
Tară:
United Kingdom
Website oficial: www.brightonmarathonweekend.co.uk

Brighton Marathon Weekend este un eveniment sportiv care se intinde pe trei zile si care are loc in luna aprilie, in Brighton.

Peste 17.5000 de participanti vin la evenimente si peste 150.000 de spectatori ies pe strazile orasului pentru a-i sustine pe participanti.

Evenimentul include cel de-al doilea maraton din Marea Britanie, Brighton Marathon, cursa BM10k si evenimentul de tineret Cancer Research UK Kids & Teens Mini Mile Races.

Noua pentru anul 2019, este adaugarea BM Ride. Acesta este primul eveniment de ciclism cu traseu inchis traficului rutier, care a avut loc în Brighton & Hove, inainte de cursele de alergare de maraton si 10 km.

Un Eveniment Village urias va fi deschis pe tot parcursul evenimentului pe plaja din Brighton.

Brighton Marathon Weekend este deschis tuturor amatorilor de miscare de toate varstele.

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.