Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste:

Cauze:
6
Galantomi:
29
Sumă:
38,001 RON
Donații:
384
Dată:
14 Apr 2019
Oraș:
CLuj
Tară:
Romania
Website oficial: maraton-cluj.ro

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste:

- maraton
- maraton ștafetă
- semimaraton
- 10 km
- Cros - 5 km
- Cursa copiilor

Evenimentul este organizat de Asociatia Sportiva Runners Club, iar editia de anul acesta va avea loc pe 14 Aprilie.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici: http://maraton-cluj.ro/race-info/ 

Noi vă invităm să alergați la Maratonul Internațional de la Cluj pentru voi, dar să susțineți și o cauza caritabla partenera a evenimentului.

Proiecte susţinute la eveniment

Special Olympics Romania
Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Blythswood România
Centrul Daniel

Din anul 2000 Centrul Daniel a oferit sustinere pentru aproape 100 de tineri, majoritatea abandonați de familiile lor, care și-au petrecut viața în îngrijirea statului. 

Fundatia Inocenti București
Mai Voios, Mai Sănătos!

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

Fundația Adăpostul Speranța
Sustine Fundatia Adapostul Speranta in ingrijirea cainilor paraplegici!

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

Fundația Motivation România
Fondul Scaunelor Rulante

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.