Cozia Mountain Run ~ 2019

COZIA MOUNTAIN RUN este un concurs de alergare montană care are loc în data de 6 iulie 2019 (ediția a VIII-a) în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului.

Cauze:
3
Galantomi:
3
Sumă:
755 RON
Donații:
14
Dată:
06 Jul 2019
Oraș:
Cozia
Tară:
Romania
Website oficial: coziamountainrun.ro

COZIA MOUNTAIN RUN este un concurs de alergare montană care are loc în data de 6 iulie 2019 (ediția a VIII-a) în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului.

Evenimentul este organizat de Asociația PEGAS TRIATLON CLUB.

SCOPUL EVENIMENTULUI:

1. Promovarea:

- alergării şi drumeţiei montane;
- Parcului Naţional Cozia; monumentelor şi lăcaşurilor de cult din centrul ţării;
- tradiţiilor şi obiceiurilor locale;
- staţiunii balneoclimaterice Călimăneşti-Căciulata

2. Strângerea de fonduri în scop umanitar.

Pentru ediția din 2019, ne-am propus să susținem inițiativa Asociației Acces Natura de a achiziționa un scaun cu roți speciale pentru deplasare pe teren accidentat. Cu ajutorul acestui scaun, Stefania, mamă a patru copii, va parcurge Traseul Stănișoara. Cei care ați participat la edițiile anterioare Cozia Mountain Run, ați remarcat-o cu siguranță pe Stefania, ȋn scaun cu rotile, ajutând ȋn calitate de voluntar ȋn zona de start/sosire.

EVENIMENTUL PROPUNE 3 VARIANTE DE TRASEU:

1. Traseu TURNU – distanța: 4 km, diferența de nivel: 170 m

2. Traseu STANISOARA - distanta: 21 km, diferenta de nivel:  700 m

3. Traseu COZIA: distanta: 30 km, diferenta de nivel:  1.750 m

Pentru toate traseele, timpul limită este de 8 ore.

Mai multe informații despre eveniment puteți afla aici: http://coziamountainrun.ro/

 

Proiecte susţinute la eveniment

Asociatia Acces Natura
Natura este pentru toti

Scopul proiectului este facilitarea accesului in natura pentru persoane cu dizabilitati somatice sau fizice. Actiunile pentru beneficiarii directi vizeaza organizarea de ture asistate in natura. In plan secundar se urmareste ridicarea nivelului de constientizare asupra lipsei de amenajari speciale destinate persoanelor cu dizabilitati in spatii precum: arii naturale, trasee si obiective turistice si spatii de recreere in natura.

 

TOTUL ESTE POSIBIL
EXCURSII PENTRU COPII ȘI TINERI

Propunem o recompensă oferită copiilor cu rezultate bune la învățătură sub forma unei excursii la munte, în care să îmbinăm: drumețiile și pasiunea pentru frumusețile naturii,  tradițiile românești, activități de ecologie (curățenie făcută de copii), jocuri și activități,  informații despre mediu.

TOTUL ESTE POSIBIL
GABRIEL & LUCIAN ȘTEFU: GEMENII INSTITUȚIONALIZAȚI CARE FAC PERFORMANȚĂ ÎN ATLETISMUL ROMÂNESC

Lucian și Gabriel sunt doi frați gemeni (anul nașterii: 2002) care au copilărit în orașul Nehoiu (județul Buzău) până la vârsta de 9 ani. Când părinții s-au despărțit, mama i-a adus la Centrul de urgență Buzău. Aveau 10 ani la acel moment, iar până azi au trecut deja prin trei centre diferite de plasament.

În prezent, Lucian și Gabriel sunt sportivi în categoria juniori 2, cu dublă legitimare: la LPS Buzău (Liceul cu program sportiv Iolanda Balaș Soter, clubul principal) și la SCM Gloria Buzău. Sunt campioni naționali la alergare și vă invită să le cunoașteți povestea impresionantă, aici!

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=664

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.