Rotnest Channel Swim ~ 2019

In data de 23 februarie 2019, Rottnest Channel Swim Association va organiza evenimentul anual de traversare prin inot a Canalului Rottnest, situat in zona orasului Perth, din Australia.

Cauze:
1
Galantomi:
1
Sumă:
4,625 RON
Donații:
44
Dată:
23 Feb 2019
Oraș:
Perth
Tară:
Australia
Website oficial: rottnestchannelswim.com.au

In data de 23 februarie 2019, Rottnest Channel Swim Association (RCSA https://rottnestchannelswim.com.au/) va organiza evenimentul anual de traversare prin inot a Canalului Rottnest, situat in zona orasului Perth, din Australia, intre plaja Cottesloe si insula Rottnest, aflata la 20 kilometri in largul Oceanului Indian.

Proba presupune inotul de anduranta in ape deschise, neasistat, fara neopren sau alte instrumente menite sa faciliteze inotul, beneficiind doar de directionarea echipajului, cu tehnica GPS si hranirea cu ajutorul vaslasului, atingerea caiacului fiind interzis.

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.