Carpathian MTB Epic-1 Day Challenge ~ 2018

În 19 august 2018, rideri participanți la competiția Carpathian MTB Epic  -  1 Day Challenge vor susține Hope and Homes for Children. Fondurile adunate prin direcționarea unei părți din taxa de înscriere și prin fundraising individual, vor fi folosite pentru a sprijini familia Bogza.

Cauze:
1
Galantomi:
0
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Dată:
19 Aug 2018
Oraș:
Cheile Gradistei
Tară:
Romania
Website oficial: carpathianmtb.ro

În 19 august 2018, rideri participanți la competiția Carpathian MTB Epic  -  1 Day Challenge vor susține Hope and Homes for Children. Fondurile adunate prin direcționarea unei părți din taxa de înscriere și prin fundraising individual, vor fi folosite pentru a sprijini familia Bogza.

Cursa Carpathian MTB Epic 1- Day Challenge este ocazia oferită riderilor care sunt gata să descopere natura pură a mountain biking-ului, printr-o experiență incitantă ce merită trăită la maxim.

Familia Bogza este formată din cei doi părinți și șase copii cu vârste cuprinse între un an și 9 ani. Ei locuiesc într-o colibă de chirpici, care stă să se dărâme.

Înconjuraţi de câini maidanezi și locuind în condiții nepotrivite, copiii sunt expuşi unui mediu insalubru şi periculos, dar totuşi merg în fiecare zi la şcoală şi la gradiniţă și au rezultate bune la învățătură. Mama suferă de epilepsie și, din cauza lipsei banilor, nu mai urmează tratamentul. Se străduieşte să se ocupe de creşterea şi îngrijirea copiilor. Tatăl copiilor lucrează ocazional în sat pentru a mai câștiga niște bani. Singurul venit constant al familiei este ajutorul social şi alocaţia copiilor, dar nu e suficient. Din cauza situației financiare, părinții nu le pot asigura copiilor cele necesare pentru frecventarea în condiții normale a școlii și grădiniței.

Prejudecăţile oamenilor și greutăţile financiare şi-au pus amprenta asupra familiei.
Situația familiei a ajuns la cunoștința asistenților sociali din satul în care locuiesc, impunându-se luarea unor măsuri de urgență pentru a evita separarea copiilor de familie, a crea condiții de trai mai bune, iar copiii să continue să frecventeze școala. Părintii sunt conștienți de importanța educației pentru un viitor mai bun al copiilor și îşi doresc o locuinţă care să le asigure condiții mai bune. Asistenții sociali au adus la cunoștința Hope and Homes for Children situația familiei Bogza, iar specialiștii Fundației au decis includerea lor în programul de prevenire a separării copilului de familie.

Cea mai important măsură din planul de intervenție realizat de Hope and Homes for Children este construirea unei case. Tatăl a turnat o fundație în spatele locuinței, dar nu a putut continua lucrările. 9.000 lei adunați prin implicarea în competiția Carpathian MTB Epic - 1 Day Challenge ar însemna un pas mai aproape de împlinirea visului familiei Bogza de a avea casa pe și-o doresc.

Mulțumim pentru susținere în numele copiilor familiei Bogza!

Proiecte susţinute la eveniment

Hope and Homes for Children România
O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.