Teach Bike Challenge ~ 2018

Teach Bike Challenge se adresează pasionaților de ciclism şi amatori sau profesionişti, dar şi tuturor celor care doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru ei și copiii lor, investind în educație.

Cauze:
1
Galantomi:
32
Sumă:
56,575 RON
Donații:
470
Dată:
15 Jun 2018
Oraș:
Brasov
Tară:
Romania
Website oficial: www.teachbikechallenge.ro

Teach Bike Challenge se adresează pasionaților de ciclism şi amatori sau profesionişti, dar şi tuturor celor care doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru ei și copiii lor, investind în educație.

Dacă vrei să ieși la o tură cu persoane care îți împărtășesc pasiunea pentru ciclism,  dacă crezi că investiţia în educaţie este cea mai inteligentă mutare pe care o putem face ca societate şi dacă ești conștient/ă că implicarea ta este ingredientul esențial pentru a construi un viitor mai bun atunci înscrie-te acum la pentru prima ediție Teach Bike Challenge!

Comunitatea Teach for Romania intră în al patrulea an de când își propune să fie un partener de încredere în adresarea provocărilor din sistemul educațional, alături de ceilalți actori relevanți, instituții europene, instituțiile statului, societatea civilă, parteneri din mediul de afaceri, media, și, desigur, persoane fizice. Acest proiect este una dintre platformele pentru implicare şi dialog, pe care ți le punem la dispoziție.

Ce se întâmplă în proiect?

- Completezi formularul de înscriere
- Devii fundraiser sportiv Teach for Romania
- Derulezi prima ta campanie de fundraising pentru educaţie pe Galantom
- 15 şi 17 iunie: tură cu bicicleta Braşov-Făgăraş
- 16 iunie: super eveniment de comunitate la Cetatea Făgăraş – citeşte mai multe pe site

Dacă îţi doreşti o adevărată provocare de fundraising şi anduranţă, există şi posibilitatea de a te înscrie în echipă de 2 persoane.

Parteneri: Romanian American Foundation, Autonom Rent a Car, 7card, Spokes – The Friendly Bike Shop, Quest Mission Epic Escape Rooms, Bright, Cetatea Făgăraşului, Galantom, Mediacom, GroupM, Mindshare, Wavemaker, Freerider, Salonul Bicicletei, România Pozitivă.

Date de contact:

Website: http://teachbikechallenge.ro
e-mail: [email protected]

Persoane de contact: 

Inscriere echipe
Graţiela Dumitrescu
0754 242 441

Mircea Racoviceanu
Project Mangager
0723 935 132 
[email protected]

Community Management
Camelia Tiu
0726 567 300

Proiecte susţinute la eveniment

Teach for Romania
Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.