Marea topaiala

Am creat un eveniment sportiv special pentru tine, în care ne dorim să îmbini sportul în aer liber alături de familia, prietenii și colegii tăi cu faptele bune de care au nevoie sutele de femei și copii – pacienți ai Policlinicii Sociale Baba Novac.

Cauze:
1
Galantomi:
3
Sumă:
905 RON
Donații:
10
Dată:
02 Sep 2017
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania

Am creat un eveniment sportiv special pentru tine, în care ne dorim să îmbini sportul în aer liber alături de familia, prietenii și colegii tăi cu faptele bune de care au nevoie sutele de femei și copii – pacienți ai Policlinicii Sociale Baba Novac.

El face parte dintr-un proiect mai mare care se numeste Zambete pentru mame si copii pe care il avem de doi ani de zile  (aici detalii), dedicat  femeilor si copiilor fara venituri - pacienti in Policlinica Sociala Baba Novac) si copiilor nostri proveniti din familii defavorizate din afterschool-urile de la Clinceni si Baneasa. Anul trecut le-am facut analize de sange, screening-uri pentru diverse patologii si consultatii si tratamente stomatologice. Anul acesta proiectul continua si se dezvolta incluzandu-se partea de nutritie si boli metabolice. Avem nevoie de bani ca sa includem cat mai multe femei si copii in acest program pentru ca ei pot beneficia de consultații medicale și de nutriție și susținerea de cursuri de alimentație sănătoasă. Putem face asta pentru sute si sute de astfel de pacienti.

UNDE si CAND?

In Parcul Herastrau, Sambata - 2 Septembrie 2017.

CE AM PLĂNUIT?

- Vom avea clase de #KangooJumps. Alături de FLORIN, instructor K FIT STUDIO vei vedea cât de bună e țopăiala pentru tonusul tău. Dacă îți pui ghetele pentru prima dată în picioare, nu te îngrijora! Instructorul nostru, îți va explica ce trebuie să faci prima dată: convinge-te că ai închis gheata bine, că toate cataramele sunt strânse. Apoi, verifică-ți postura: întotdeauna stai dreaptă, cu genunchii ușor îndoiţi și cu abdomenul încordat. Fă câteva mişcări pentru a te acomoda cu ghetele.

Sunteti pregatiti pentru o țopăială pe cinste?

- Alături de WORLD CLASS ROMÂNIA, se vor dezvolta mușchii! Vei afla că ai mai mulți mușchi decât credeai! Clasele de #FunctionalTraining și #FunctionalCircuit ținute de cei mai buni instructori World Class, îți vor dezvolta musculatura, forța, puterea de reacție și îți vor pune sângele în mișcare.

- În timp ce adulții fac mișcare, cei mici se va distra pe cinste la atelierele antrenante organizate special pentru ei de gașca WORLD CLASS.

- Nu îți face griji! Casa Vesela vor veni cu atelierele de pictura, muzica, pozele, bancurile și voia bună si îl vor distra pe copilul tău!

Avem și un #SuperConcurs pentru tine, cu multe premii frumoase!

DE CINE AVEM NEVOIE?

De echipe echipe energice, persoane de toate vârstele, care să creadă în puterea lor de a schimba vieți.

În fața bolii toți suntem egali, iar doctorii noștri au înțeles că fiecare diagnostic și tratament corect aplicat la timp contează.

De aceea, ne-am propus un obiectiv foarte clar: acces gratuit la servicii medicale si lecții de nutriție pentru sute de femei fără venituri și asigurări de sănătate și copii ce suferă de boli metabolice, prin intermediul Policlinicilor Sociale ale Fundației.

DE CE SĂ PARTICIPI LA EVENIMENT?

Prin acest proiect ne-am propus:

- Să asigurăm accesul gratuit la servicii medicale pentru sute de femei fără venituri și asigurări de sănătate care suferă de obezitate, diabet sau alte afecțiuni cronice.

- Să asigurăm sesiuni speciale de nutriție prin care medicul nutriționist le va învăța pe pacientele noastre cum să se hrănească sănătos și cum să aibă grijă de sănătatea familiilor și copiilor lor.

- Să susținem lecții specifice de nutriție și alimentație sănătoasă pentru cele câteva sute de copii, fie din cele două Centre Educaționale ale Fundației (Băneasa și Clinceni), fie pentru copiii pacienților Policlinicilor Sociale.

Doar cu ajutorul tău putem crește numărul de beneficiari!

Bilete individuale – INSCRIERE

1. PACHET 1 SHOT – alegi o activitate (Kangoo/Aerobic/Circuit/ Activități pentru copii)

DONAȚIE MINIMĂ – 30 RON

2. PACHET ALL-INCLUSIVE – participi la câte activități vrei

DONAȚIE MINIMĂ – 50 RON

#PrettyCool, nu?

Mai ales că vom susține programul „Zambete pentru mame si copii” cu ajutorul tău! Orice donație in plus este binevenită si cu grijă investită!

Încă ceva: copiii sub 12 ani participă gratuit.

 

FII FUNDRAISER!

Pentru inscriere trimite un email la adresa [email protected].

Creăm pentru compania ta o pagină personalizată de #Fundraising pe platforma de #Crowdfunding – Galantom.ro.

Fiecare participant al echipei este invitat să promoveze pagina in social media pentru a strânge cât mai multe fonduri

 

TE POTI INSCRIE AICI.

AFLA MAI MULTE PE FACEBOOK - AICI

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
Zambete pentru mame si copii sanatosi

Ajuta-ne sa redam acestor femei sanatatea si demnitatea. Ajuta-ne sa le redam copiilor mamele inapoi.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.