100 Miles of Istria Ultratrail ~ 2017

100 Miles of Istria Ultratrail este cea mai importanta cursa de trail din Croatia. Daca la prima editie, din 2013, au fost numai 237 competitori, acum este un eveniment la care participa peste 1000 de oameni si cea mai mare cursa de trail din regiune. 

Cauze:
1
Galantomi:
1
Sumă:
850 RON
Donații:
11
Dată:
09 Apr 2017
Oraș:
Labin
Tară:
Croatia
Website oficial: www.istria100.com

100 Miles of Istria Ultratrail este cea mai importanta cursa de trail din Croatia. Daca la prima editie, din 2013, au fost numai 237 competitori, acum este un eveniment la care participa peste 1000 de oameni si cea mai mare cursa de trail din regiune. Traseul porneste din partea estica a Istriei – din orasul Labin, o asezare veche de peste 3000 de ani, trece peste culmile cele mai inalte ale muntilor Učka si coboara apoi, incheindu-se in partea vestica a peninsulei, in orasul Umag.  

Traseul este solicitant din punct de vedere tehnic, cu multa alergare in panta, dar trece prin asezari medievale, paduri dese, strabate orase, o veche ruta feroviara, vai noroioase, totul presarat cu panorame magnifice. Prima zi de cursa se incheie in Hum, cel mai mic oras din lume, cursa trece pe la Motovun, un frumos oras in terase, si revine la Učka.  

100 Miles of Istria Ultratrail este eveniment de calificare pentru UTMB si WSER.

Proiecte susţinute la eveniment

Asociația Inima Copiilor
Inima Copiilor e si inima ta

Ajutăm medicii să trateze copii cu malformații cardiace și nou-născuți grav bolnavi. Din 2006.

Cât timp în România vor veni pe lume inimi care au nevoie de ajutor, nu ne vom opri. Îți mulțumim pentru sprijin!

 

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.