Crosul pentru viata ~ 2017

Crosul pentru viață este un eveniment caritabil ajuns la ediția a III-a, ce se desfășoară în luna martie, în cadrul Lunii pentru Viață.

Cauze:
1
Galantomi:
5
Sumă:
2,308 RON
Donații:
43
Dată:
18 Mar 2017
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania

Crosul pentru viață este un eveniment caritabil ajuns la ediția a III-a, ce se desfășoară în luna martie, în cadrul Lunii pentru Viață.

Studenți pentru viață , în colaborare cu Pegas Triatlon Club, vă invită sâmbătă, 18.03.2017, începând cu ora 09.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza să participați la una din cele două curse de 10 km, respectiv 3 km și să vă înscrieții copiii la cursele dedicate special lor.

Alături de partenerii noștri, v-am pregătit un eveniment special în care bucuria de a alerga și de a câțtiga premii se împletește cu susținerea unei cauze nobile: sprijinirea femeilor aflate în situații de criză și a familiilor cu copii mici ce trec prin momente dificile și pentru care ajutorul prompt este vital.

Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi folosite pentru acordarea de sprijin de urgență grupurilor țintă, la solicitarea acestora și la derularea de evenimente de conștientizare a gradului de risc social în care se află grupurile țintă.

Hai cu noi, sâmbătă, 18. 03. 2017. la Crosul pentru viață!
Alătură-te bucuriei! Înscrie-te ACUM!

Mai multe detalii pe crosulpentruviata.ro.

Proiecte susţinute la eveniment

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.