Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Cauze:
30
Galantomi:
266
Sumă:
267,342 RON
Donații:
2552
Dată:
15 Oct 2017
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania
Website oficial: bucharest-marathon.com

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București. 

Probele de concurs sunt:

- Cursa scaunelor rulante - (distanta de alergare la alegere: 42.195 km; 21.097 km; 10,548 km sau 2,9 km)

- Maraton Cursa individuală - 42.195 km

- Semi-Maraton - 21.097 km 

- Maraton Ștafetă - Echipa de 4 persoane, fiecare aleargă câte 10,54 Km

- Cursa Populară și Cursa Populară a adolescenților - 3,6 km                                  

- Cursa copiilor - pe distanțe diferite, in funcție de vârstă

Te invităm să susții una dintre cauzele partenere sau oricare altă cauză în care crezi, la acest eveniment, devenind fundraiser voluntar pe galantom.ro.

Mai multe despre eveniment poți afla aici: bucharest-marathon.com.

Proiecte susţinute la eveniment

Asociația P.A.V.E.L.
Tabere si excursii pentru copiii si tinerii cu boli oncologice si supravietuitori

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Help Autism
Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope and Homes for Children România
O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Asociatia Little People Romania
Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Teach for Romania
Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.

Touched Romania
Sustine un copil in Casa Agar!

Casa Agar ofera adapost, hrana, consiliere si tot ce este necesar pentru mamele si copiii in dificultate, victime ale abuzului, violentei in familiei si excluziunii sociale pentru a ii ajuta sa se reintegreze in societate.

Special Olympics Romania
Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Organizația Salvați Copiii
Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Asociatia Aura Ion
“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald
Casele Ronald McDonald

În Casele Ronald McDonald din București, Timișoara și Iași, ținem familiile împreună pe durata internării copiilor.

Asociația Pădurea Copiilor
Creștem păduri. Formăm comunități

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Asociatia Sprijin pentru Sara Maria
Fii alaturi de Sara Maria!

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert.

Asociația Club Sportiv Climb Again
Participarea cățărătorilor români cu deficiențe senzoriale, motorii și psihice la Campionatele Internaționale de Paraclimbing

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de la Climb Again să ajungă la competiții internaționale dedicate sportivilor de performanță. 

Mai multe despre proiectele noastre:

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

Fundatia Romanian Business Leaders
Merito
Deși educația este fundamentul unei națiuni, cu toții observam un paradox nociv. Ȋn discursul personal suntem recunoscători și plini de emoție. Iar discursul public despre învățământ și breasla profesorală se compune dominant din exemple negative. Profesorii României luminoase, care și-au ales și-și fac meseria din pasiune și cu sufletul, se împuținează o dată ce meseria devine indezirabilă la nivel de societate.  
Fundatia Inocenti București
Spiridus: construiesc viitorul

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

Fundația Comunitară Sibiu
Fondul Stiintescu 3.0

Fondul Științescu este un program de finanțare pentru proiecte care ajută profesorii și elevii să își redescopere pasiunea pentru științe și tehnologie. 

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.