Calivita 7 deserts

7 curse de autosuficienta pe 7 continente in 7 deserturi. Am ales sa lupt cu desertul atragand fonduri pentru plantarea si ingrijirea a 7 hectare de padure. 

Cauze:
1
Galantomi:
1
Sumă:
5,587 RON
Donații:
31
Dată:
30 Apr 2017
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania

Am alergat de 2 ori in Sahara. Am cunoscut setea, arsita, vantul si furtunile de nisip. Am alergat pentru a trage un semnal de alarma privind desertificarea sudului Romaniei.

Alaturi de o echipa frumoasa ce imi impartaseste viziunea unui viitor verde, pornesc in cea mai mare aventura a vietii mele. 7 curse de autosuficienta pe 7 continente in 7 deserturi. Am ales sa lupt cu desertul atragand fonduri pentru plantarea si ingrijirea a 7 hectare de padure. Sunt Andrei Gligor. Si am ales viata. 

Proiecte susţinute la eveniment

Asociația Pădurea Copiilor
Creștem păduri. Formăm comunități

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.