4 Deserts - Învingem limitele pentru copiii cu autism

Iulian Rotariu este primul român care participă la seria de ultramaratoane extreme 4 Deserts (http://www.4deserts.com/) și alerga pentru a susține copiii cu Autism din Botosani. 

Cauze:
1
Galantomi:
1
Sumă:
1,343 RON
Donații:
14
Dată:
29 Nov 2016
Oraș:
Gobi
Tară:
China
Website oficial: www.4deserts.com

Iulian Rotariu este primul român care participă la seria de ultramaratoane extreme 4 Deserts (http://www.4deserts.com) și alerga pentru a susține copiii cu Autism din Botosani. 

Seria 4 Deserts este cea mai prestigioasă serie de ultramaratoane extreme din lume. Sahara Race (Namibia), Gobi March (China), Atacama Crossing (Chile) si The Last Desert (Antartica) sunt cele 4 încercări din cadrul seriei. La fiecare dintre ele, competitorii trebuie să parcurgă câte 250 km în 7 zile, cărând în spate tot ce au nevoie pentru a face față cursei (haine, alimente și alte accesorii indispensabile). Pe parcursul competitiei, alergatorii primesc doar apă și li se asigură un loc de dormit într-un cort peste noapte. Traseele pe care le străbat în alergare sunt printre cele mai dificile din lume din punct de vedere al reliefului si temperaturilor: in timpul zilei temperatura aerului respirabil este foarte ridicata si sunt des intalnite furtunile de nisip, iar noaptea sunt inregistrate temperaturi negative.

Fii alaturi de Iulian si sustine-l donand aici - http://autismbotosani.galantom.ro/iulianrotariu1

Proiecte susţinute la eveniment

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.