Atlantic Challenge

Atlantic Challenge este o cursa de vaslit care incepe din Insulele Canare si se termina in Antigua. Distanta care trebuie parcursa de echipele care se inscriu in aceasta cursa este de aproximativ 5.000 de km. 

Cauze:
1
Galantomi:
1
Sumă:
174,798 RON
Donații:
158
Dată:
12 Dec 2017
Oraș:
San Sebastian de La Gomera
Tară:
Spain
Website oficial: www.atlanticcampaigns.com

Atlantic Challenge este o cursa de vaslit care incepe din Insulele Canare si se termina in Antigua. Distanta care trebuie parcursa de echipele care se inscriu in aceasta cursa este de aproximativ 5.000 de km. Cursa se numea initial “Atlantic Rowing Race” si a fost intemeiata de Sir Chay Blyth. Prima editie a avut loc in 1997. De atunci si pana astazi, Atlantic Challenge se desfasoara odata la fiecare doi ani.

In Octombrie 2003 compania Atlantic Campaigns SL situate in La Gomera din Insulele Canare a achizitionat drepturile pentru “Atlantic Rowing Race”, transformand-o in “The Talisker Whisky Atlantic Challenge”, titulatura pe care o detine si astazi.

Supranumita “Cea mai dura cursa cu vasle din lume”, editia din decembrie 2017 va fi prima la care va participa si o echipa din Romania: “Atlantic4”. 

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.