CaiacMania

Acvamania impreuna cu Asociatiile BenefactoLindenfeld și Manieres va provoaca la un concurs caritabil de caiac. Concursul va avea loc pe 4 iulie, ora 10:30, la Acvamania, pe Lacul Mogoşoaia. 

Cauze:
2
Galantomi:
11
Sumă:
6,030 RON
Donații:
36
Dată:
04 Jul 2015
Oraș:
Mogoșoaia
Tară:
Romania

Acvamania impreuna cu Asociatiile BenefactoLindenfeld și Manieres va provoaca la un concurs caritabil de caiac.

Concursul va avea loc pe 4 iulie, ora 10:30, la Acvamania, pe Lacul Mogoşoaia. Numărul de participanţi poate fi nelimitat, vor fi mai multe serii de caiace ce vor parcurge contra timp un traseu predefinit, iar cei mai buni timpi vor fi câştigători.

Concursul are un rol simbolic, nu este o competiţie pentru profesionişti. Dacă avem paticipanti cu experienţă, putem organiza concursul în două secţiuni separate, de elite şi amatori. Scopul este de a ne bucura impreuna de o zi pe malul lacului Mogoşoaia, într-un concurs inedit unde participanţii îşi vor depăşi limitele pentru a sustine proectele Asociațiilor Benefacto, Lindenfeld și Manieres.

Fie că eşti pasionat de caiac sau nu ai mai vâslit niciodată, te aşteptăm să participi și să devii fundraiser pentru a susține unul din proiectele organizațiilor beneficiare.  

Proiecte susţinute la eveniment

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.