Transnow ~ 2023

 

TranSnow este un curs de pregătire pentru alergători, oferit membrilor comunității Transmaraton, prima platformă de running & fundraising din România. Până în prezent am reușit să strângem peste 1.200.000 RON pentru cauzele partenere și să producem un impact real. Te așteptăm (din nou) alături de noi!

 

Cauze:
3
Galantomi:
3
Sumă:
1,105 RON
Donații:
10
Dată:
11 Mar 2023
Oraș:
Transfagarasan
Tară:
Romania
Website oficial: transnow.ro

Evenimentul caritabil TranSnow, avand probele zeceton si semimaraton este organizat de Asociatia Coaching in Alergare, in parteneriat cu Asociatia Padurea Copiilor si Hospice Casa Sperantei si are drept scop demonstrarea unui nivel superior de anduranta in alergare, in conditii montante si de sosea, precum si familiarizarea cu strangerea de fonduri pentru proiecte sociale de impact.

Evenimentul se va desfasura sambata, 11 martie 2023, pe Drumul National Transfaragarasan, intre Cabana Capra, Cabana Conacul Ursului, Hotel Siesta Transfagarasan si retur. Evenimentul va avea ca probe demonstrative, la alegere, un zeceton sau semimaraton. Atat startul cat si finish-ul celor doua probe (zeceton, semimaraton) vor fi la Cabana Capra.

 

Alege cauza pe care vrei să o susții

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Asociația Pădurea Copiilor
Creștem păduri. Formăm comunități

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Fundația Autonom
Ne implicăm, dăruim resurse și evoluăm împreună!

Fundația Autonom – Proiecte educaționale cu impact direct asupra copiilor și sistemului educațional.

De 10 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 750 de proiecte educaționale, prin care am contribuit la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice, care să își pună amprenta mai departe în comunitățile din care fac parte. Considerăm că educaţia este unul dintre factorii cheie pentru dezvoltarea oricărei societăţi, este cea care ne ajută să evoluăm și să ne construim o viaţă mai bună.

Știm că acest cuvânt se referă la un fenomen foarte amplu, implică mai multe direcţii de dezvoltare și necesită eforturi pe termen lung. Poate, tocmai și de aceea, proiectele noastre se bucură de o diversitate, care le conferă o frumuseţe aparte și în fiecare an, împreună cu voluntarii și partenerii noștri, identificăm noi inițiative. Ajutându-i copii să crească, creștem și noi, iar împreună ne bucurăm de schimbările pe care reușim să le producem în jurul nostru.

Mai multe amănunte despre diversitatea proiectelor în care ne-am implicat puteți găsi pe https://fundatia.autonom.ro/proiecte/.

Alege să susții Fundația Autonom și să te implici activ în viitorul copiilor!

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.