Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2023

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 12 va avea loc pe data de 2 aprilie 2023.

Cauze:
5
Galantomi:
9
Sumă:
19,210 RON
Donații:
190
Dată:
02 Apr 2023
Oraș:
Cluj
Tară:
Romania
Website oficial: maraton-cluj.ro

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 12 va avea loc pe data de 2 aprilie 2023.

Participanţii se pot înregistra la următoarele probe:

  • Maraton Wizz Air - 42.195 km
  • Semimaraton - 21.0975 km
  • Ștafetă - 4 x 10.55 km
  • Crosul 10k - 10.55 km
  • Cros 4km - 4 km
  • Family - 800 m - 1200 m

Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este organizat de Runners Club, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

 

Proiecte susţinute la eveniment

Asociația Inima Copiilor
Inima Copiilor e si inima ta

Ajutăm medicii să trateze copii cu malformații cardiace și nou-născuți grav bolnavi. Din 2006.

Cât timp în România vor veni pe lume inimi care au nevoie de ajutor, nu ne vom opri. Îți mulțumim pentru sprijin!

 

Ajungem Mari
Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Help Autism
Tabăra Incluzivă

Tabăra Incluzivă este un loc de învățare, un spațiu de 13.517 mp, unde va fi construit cel mai mare centru educațional și de viață independentă pentru copii, dar și un loc de respiro pentru părinți. 

 

Ajungem Mari
Tabere de dezvoltare personală

Proiectul programului educațional Ajungem MARI constă în organizarea de tabere de dezvoltare personală sau de viață independentă pentru copiii şi tineri instituționalizați şi din medii defavorizate.

Yuppi Camp
Yuppi Camp 2023

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi!

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.