WE PLAY for HOSPICE ~ 2022

Hai să ne jucăm! Hai să învârtim în aer primul fluturaș al speranței! Alături de prietenii de la We Play am pus la cale un eveniment la care să te simți bine, să te distrezi și să susții speranța.

Cauze:
1
Galantomi:
1
Sumă:
0 RON
Donații:
Dată:
01 Oct 2022
Oraș:
Brasov
Tară:
Romania

Hai să ne jucăm!

Hai să învârtim în aer primul fluturaș al speranței! Alături de prietenii de la We Play am pus la cale un eveniment la care să te simți bine, să te distrezi și să susții speranța. Hai alături de noi la prima competiție caritabilă de badminton, squash și tenis de masă din Brașov! În 1-2 octombrie, la centrul recreațional We Play.

 

Și alege să susții copiii și adulții aflați în îngrijirea fundației HOSPICE Casa Speranței cu participarea ta, cu donația ta sau susținând unul dintre Glanatomii evenimentului. Ne dorim să adunăm împreună fonduri suficiente pentru a acoperi 100 de participări ale copiilor diagnosticați cu boli limitatoare de viață, la centrele de zi ale Hospice.

 

Fă ce îți place! Susține speranța!

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.