OTP Charity Tour ~ 2022

Ajutorul vine pe două roți 

OTP Bank România, alături de Yuppi și Master Ski & Bike invită iubitorii de ciclism la un eveniment cu impact la nivel personal, asupra climei și social: OTP Charity Tour.

Cauze:
1
Galantomi:
7
Sumă:
3,510 RON
Donații:
36
Dată:
25 Sep 2022
Oraș:
Brașov
Tară:
Romania
Website oficial: www.yuppicamp.ro

OTP Bank România, alături de Yuppi și Master Ski & Bike invită iubitorii de ciclism la un eveniment cu impact la nivel personal, asupra climei și social: OTP Charity Tour.

Dacă ești ciclist amator sau semi-amator, te așteptăm să pedalăm împreună pe traseul Brașov – Șăulia, în perioada 22-25 septembrie, pentru o experiență despre care cu siguranță îți va plăcea să povestești. Turul se va încheia la locația de tabără Yuppi Camp, astfel încât toți cicliștii vor fi întâmpinați și felicitați de micuții entuziasmați bolnavi de cancer, diabet sau alte boli autoimune, beneficiari Yuppi Camp.

Cu fiecare kilometru parcurs și fiecare donație strânsă oferi o șansă în plus la o copilărie fără grija bolii. ÎMPREUNĂ aducem 10 familii cu un copil bolnav cronic în taberele Yuppi Camp.

Fii un curier al acestor experiențe. Alătură-te echipei de cicliști caritabili! Crează-ți pagina de fundraising AICI!

 

Alege cauza pe care vrei să o susții

Yuppi Camp
Yuppi Camp 2022

2021 a fost un an cu multe peripeții pentru noi toți, dar în special pentru copiii bolnavi cronic de la Yuppi Camp. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. Deși 2021 a fost un an cu suișuri și coborâșuri, suntem fericiți și mândri să vă spunem că în 2021, cu ajutorul tău, am reușit să ajungem la peste 270 de beneficiari (și familiile lor) organizând 2 tabere de vară Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 4 activități online, toate gratuite, până în prezent reușind să punem zâmbete pe fețele a 1.248 de copii și tineri bolnavi cronic între 0-18!

În 2022 avem planificate 3 tabere de terapie prin experiență Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 2 activități online!

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate! În cuvintele actorului Bogdan Bob Rădulescu, tu poți fi cel care vede mai mult decât vârful icebergului! 

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.