OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2022

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Cauze:
12
Galantomi:
133
Sumă:
113,544 RON
Donații:
1010
Dată:
08 May 2022
Oraș:
București
Tară:
Romania
Website oficial: www.bucuresti21km.ro

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS. 

Curse organizate:

– curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km

Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare altă cauză în care crezi la Semimaratonul Internațional București, devenind fundraiser voluntar pe galantom.ro.

Proiecte susţinute la eveniment

Help Autism
Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Organizația Salvați Copiii
Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Autism Voice
Daruim VOCE copiilor cu autism!

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Fundația Autonom
Ne implicăm, dăruim resurse și evoluăm împreună!

De 10 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 800 de proiecte educaționale, prin care contribuim la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice.

Împreună ne implicăm activ în viitorul copiilor!

Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor - ADRA Romania
Casa ADRA (Centrul pentru mame și copii, victime ale violenței în familie)

Casa ADRA este Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Victimele Violenței în Familie. Acest proiect ADRA România a plecat de la nevoia identificată la o doamnă aflată într-un alt proiect al asociației.

Hope and Homes for Children România
Împreună construim o CASĂ și ținem 7 COPII ACASĂ!

Majoritatea copiilor din orfelinate au cel puțin un părinte în viață. Ceea ce este poate și mai dureros este să știi că dragostea nu este suficientă, iar sărăcia îi rupe pe copii de lângă părinți.

Asociatia HEM / N-avem Sange
Actualizare: Centru mobil de activare N-avem Sange 2022 - 2024

Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare.

Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.

Asociatia ALMA -Asociatia pentru Ajutor, Lupta, Motivare si Asistenta in afectiuni grave
Împreună pentru extinderea Centrului de Recuperare pentru Copii- Dr.Nicolae Robănescu!

Prin intermediul acestui program ne propunem:

1. Construirea unui corp de clădire S+P+4E

2. Înființarea a 2 compartimente de recuperare:

- pacienți arși

- pacienți imunocompromiși

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.