Cum funcționează?

Alege evenimentul sportiv la care participi

Îți alegi evenimentul la care participi și susții o cauză. Înainte să îți creezi o pagină de fundraising pentru o cauză pe Galantom, trebuie să fii înscris deja ca participant pe site-ul evenimentului, cu înscrierea validată de organizatori.

Alege cauza pe care vrei să o susții

Vezi ce proiecte poți susține la acel eveniment și alegi cauza dragă ție.

Creează-ți pagina de Galantom Sportiv

Îți creezi o pagină de fundraising (strângere de fonduri) în doar câteva minute, completând datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi îți personalizezi pagina cu un text despre motivația ta și o fotografie cu tine.

Răspândește vestea bună

După ce primești aprobarea paginii tale de fundraising pe e-mail, începi să o promovezi online și offline. Le transmiți prietenilor să te încurajeze să îți duci provocarea până la capăt, donând pentru cauza ta.

Evenimente recomandate:

Povești #SuntGalantom

Următoarele evenimente

11 MAR
Transnow ~ 2023

 

TranSnow este un curs de pregătire pentru alergători, oferit membrilor comunității Transmaraton, prima platformă de running & fundraising din România. Până în prezent am reușit să strângem peste 1.200.000 RON pentru cauzele partenere și să producem un impact real. Te așteptăm (din nou) alături de noi!

 

18 MAR
ITALIAN ULTRA RUNNING FESTIVAL ~ 2023

Un eveniment care celebrează bucuria de a alerga, într-o multitudine de probe.

26 MAR
Legal Half-Marathon Bucharest ~ 2023

 

Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice.


Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, cu sprijinul RO CLUB MARATON vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

Vezi toate evenimentele