Cum funcționează?

Alege evenimentul sportiv la care participi

Îți alegi evenimentul la care participi și susții o cauză. Înainte să îți creezi o pagină de fundraising pentru o cauză pe Galantom, trebuie să fii înscris deja ca participant pe site-ul evenimentului, cu înscrierea validată de organizatori.

Alege cauza pe care vrei să o susții

Vezi ce proiecte poți susține la acel eveniment și alegi cauza dragă ție.

Creează-ți pagina de Galantom Sportiv

Îți creezi o pagină de fundraising (strângere de fonduri) în doar câteva minute, completând datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi îți personalizezi pagina cu un text despre motivația ta și o fotografie cu tine.

Răspândește vestea bună

După ce primești aprobarea paginii tale de fundraising pe e-mail, începi să o promovezi online și offline. Le transmiți prietenilor să te încurajeze să îți duci provocarea până la capăt, donând pentru cauza ta.

Evenimente recomandate:

Povești #SuntGalantom

Următoarele evenimente

26 MAY
Legal Half-Marathon Chișinău ~ 2024

Legal Half-Marathon Chișinău este o competiție de alergare organizată în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău de Uniunea Juriștilor din Republica Moldova, Asociația Run Moldova și Asociația EOS DART în parteneriat cu Portalul avocaturii de afaceri BizLaw.

26 MAY
Ohrid Ultra-Trail ~ 2024

5 curse, 5 provocări spectaculoase: OHRID ULTRA-TRAIL (107k), GALICIA ULTRA-TRAIL (65k), SAMOTSKA TRAIL (40k), LETNICA TRAIL (22k), LEKO TRAIL JUNIORS (10k)

2 JUN
Festivalul Sporturilor Iași ~ 2024

A luat naștere din dorința de a promova un stil de viață sustenabil și sănătos locuitorilor Iașului și nu numai prin practicarea sporturilor recreaționale și educaționale.

Vezi toate evenimentele